Antena Căutare

Urari pentru Ion: Cum au petrecut cei mai cunoscuti sarbatoriti din tara

Buchete de trandafiri, carti si sute de urari a primit astazi cel mai cunoscut Ion din Romania. La fel de popular ca in vremea cand era la carma tarii, fostul presedinte Iliescu nu a vrut invitati de ziua sa. A sarbatorit doar cu sotia. O petrecere discreta a avut si actorul Ion Besoiu, in timp ce colegul sau de breasla Ion Dichiseanu a chefuit in avans

Ion Iliescu a fost in centrul atentiei si a zambit tot timpul. Cum altfel, cand toata lumea l-a coplesit cu urari inca de la prima ora.

“Sanatate. Asta a fost urarea frecventa” a declarat fostul presedinte, care a precizat ca “I-am lasat telefonul doamnei Nina ca sa scap de povara. Ea raspunde acum la telefon”.

Si presedintele Traian Basescu i-a trimis flori ca in fiecare an. Colegii de partid i-au adus insa carti. Spre exemplu, Ecaterina Andronescu i-a adus un album, iar Corina Cretu a precizat ca ii va cauta niste carti la Bruxelles.

Nu doar lectura, ci si scrisul il pasioneaza pe fostul presedinte. “Lucrez la un fel de carte autiobiografica. Amintiri si sper sa termin in aceasta primavara acest volum de amintiri care merge pana in ‘89, copilarie, tinerete si asa mai departe”, a adaugat Ion Iliescu.

Un alt Ion celebru, Besoiu de aceasta data isi doreste tot sanatate, ca-i mai buna decat toate, vorba proverbului. “Ma simt bine, lupt cu sanatatea, lupt sa traiesc, ma bucur de prietenii mei. Azi ar fi bine sa imi trag sufletul pentru ca acest Sfant Ion vine dupa Boboteaza, dupa Sfantul Vasile, dupa Craciun, Revelion si e greu sa mai ai forta. Esti ca la maraton”, a declarat actorul.

Daca Ion Besoiu se simte epuizat dupa lungul sir al sarbatorilor de iarna, colegul sau de breasla, Ion Dichiseanu e cat se poate de fresh. A inceput petrecerea cu o zi mai devreme. Ne simtim excelent, iar eu maine imi astept invitatii, sa imi zica "La multi ani!", a spus Dichi.

Doua milioane de Ioni sau de Ioane isi sarbatoresc azi ziua onomastica.

Foto: Intact Images

O batranica de 75 de ani, impreuna cu Politia, a inscenat un flagrant... Vine valul de gripa. In Rusia, Suedia, Elvetia, Franta si Polonia este cod rosu, din cauza numarului mare de imbolnaviri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x