Vacanța de 1 Mai se apropie! Cât trebuie să plătim pentru două-trei zile de relaxare, la malul mării. Ofertele hotelierilor

Dacă în sud e jale, în nordul Litoralului, situaţia stă exact invers! Nici n-au plecat bine turiştii care au populat staţiunea în minivacanţa de Paşte, că hotelierii au conceput deja ofertele pentru "liberele" de 1 Mai.

Dacă în sud e jale, în nordul Litoralului, situaţia stă exact invers! Nici n-au plecat bine turiştii care au populat staţiunea în minivacanţa de Paşte, că hotelierii au conceput deja ofertele pentru "liberele" de 1 Mai.

Ce-i drept, nu sunt chiar pentru toată lumea, însă proprietarii de hoteluri sunt optimişti. Telefoanele sună continuu, iar mai mult de jumătate din locurile de cazare sunt ocupate.

Oră de oră, la recepţia hotelului din Mamaia, de la capătul liniei, turiştii se interesează de camere libere pentru 1 mai. Doritorii trebuie însă să se grăbească, mai ales dacă vor să beneficieze şi de preţuri mai reduse. În ultimele zile, înainte de 1 mai, tarifele se pot modifica. În sensul că vor creşte

Pentru o noapte de cazare, preţul este acum de 440 de lei, cu mic dejun inclus. Iar în funcţie de durata şederii, se poate obţine şi o reducere de până la 15%. În cazul familiilor cu copii, hotelierii pun la dispoziţie apartamente spaţioase. În dormitor, pot fi cazaţi adulţii, în timp ce în cealaltă cameră există o canapea extensibilă pentru cei mici.

În Mamaia, sunt oferte chiar şi pentru cele mai sofisticate gusturi. 199 de euro pentru o cameră dublă standard. Desigur, tariful include pe lângă servicii de cazare, servicii de masă, mic dejun şi prânz, acces la piscina exterioară a complexului sau acces la centrul SPA, piscină interioară, saună umedă, saună uscată, duşul emoţional, duşul cervical şi desigur sala de fitness

Iar femeile pot să beneficieze de 50 de minute de tratament cosmetic, pentru care vor plăti 500 de lei. În special înainte verii, doamnele vin să-şi hidrateze tenul în profunzime.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri