Vâlcea: Un bărbat aflat în carantină în spital a plecat pentru 15 minute / Un altul, aflat în izolare la domiciliu, a mers la cumpărături / Ambii sunt cercetaţi pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de procurorii vâlceni pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce unul dintre ei nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu şi a mers la cumpărături. Al doilea se afla în carantină în spital şi a părăsit salonul pentru 15 minute.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, miercuri, a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală privind zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani. Anchetatorii au stabilit că, în 3 martie, un bărbat din comuna Grădinari, judeţul Olt, a fost izolat la domiliciu pentru 14 zile, deoarece provenea din una din zonele de risc de infectare cu coronavirus din Italia. "Izolarea s-a realizat în municipiul Drăgăşani, la locuinţa soacrei făptuitorului. Cu toate că avea cunoştinţă de obligaţia de a nu părăsi domiciliul, în data de 13 martie, P.S.N. a părăsit locuinţa, deplasându-se pe raza municipiului Drăgăşani cu autoturismul, împreună cu soacra sa, pentru a efectua cumpărături”, se arată în comunicat. Sursa citată a menţionat că urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani. Totodată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a transmis că, tot miercuri, a fost înregistrat un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. "În fapt, în data de 18 martie, numitul Bădulescu Nicolae din Râmnicu Vâlcea, aflat în stare de carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea - Secţia Boli Infecţioase, a părăsit salonul unde se afla, revenind după 15 minute”, se arată în comunicat. Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri