Antena Căutare

Veste extraordinară pentru elevi! Vor primi 1.000 de lei de la primărie. Ce trebuie să facă pentru a primi banii

Veşti bune pentru elevii cu medii mari, dar şi pentru cei care au nevoie de aparate dentare. Primăria îi ajută cu bani serioşi!

Veşti bune pentru elevii cu medii mari, dar şi pentru cei care au nevoie de aparate dentare. Primăria îi ajută cu bani serioşi!

Elevii bucureşteni care obţin media generală 10 vor primi premii în cuantum de 1.000 de lei, iar cei care au media generală între 9,5 - 9,99 şi nota zece la purtare vor beneficia de premii de 400 lei. Totodată, se vor acorda şi Premiile Primăriei Capitalei pentru performanţă, în cuantum de 600 de lei fiecare. Aceste granturi vor fi oferite pentru premierea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare sau în domeniul incluziunii.

Conform altei propuneri, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani din Bucureşti ar putea beneficia de un sprijin financiar în valoare de 750 de lei pentru aplicarea unui aparat ortodontic. Proiectul "Consultaţii stomatologice şi aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul Bucureşti" urmează să se deruleze prin Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. dr. Dan Theodorescu". Bugetul total alocat ar urma să fie de 925.000 de lei.

Documentele anexate proiectului CGMB arată că un studiu naţional realizat în anul 2013, care a inclus 6.786 de elevi din şapte oraşe din România, inclusiv Bucureştiul, arată că la copiii cu vârste între 6 şi 11 ani peste 75% dintre dinţii temporari şi 39% dintre dinţii definitivi sunt afectaţi de carii.

Vacanța de vară începe de vineri. Când începe noul an școlar... Trei copilași din Vaslui au ajuns de urgență la spital pentru că au consumat alcool! Micuții au mâncat vișine din borcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x