Căutare Live

Veste neașteptată pentru turiși! Muzeul Bran ar putea fi închis, la sfârșitul acestei luni. Contractul nu va mai fi prelungit

Muzeul Bran ar putea fi închis pentru că proprietarii muzeului nu îşi mai doresc prelungirea contractului cu Ministerul Culturii. La sfârşitul lunii august, contractul dintre familia Habsburg, aministratori şi Ministerul Culturii expira şi, după toate probabilităţile, nu va mai fi prelungit. 

Muzeul Bran ar putea fi închis pentru că proprietarii nu îşi mai doresc prelungirea contractului cu Ministerul Culturii. La sfârşitul lunii august, contractul dintre familia Habsburg, aministratori şi Ministerul Culturii expira şi, după toate probabilităţile, nu va mai fi prelungit.

O decizie definitivă va fi luată după întâlnirea administratorilor Castelului Bran. Edilul comunei Bran susţine că eforturile de susţinere pentru acest muzeu ar fi prea mare pentru primăria comunei.

Domeniul castelului Brana fost retrocedat moştenitorilor în anul 2006.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Anunț important pentru călători! Mersul trenurilor, dat peste cap de caniculă. Vor fi întârzieri de până la 120 de minut...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri