Antena Căutare

Veste URIAȘĂ! Ce primesc ROMÂNII care fac copii din partea primăriei. Unde se dau BANII!

Sărăcia şi lipsa locurilor de muncă îi alungă pe tineri de la ţară şi, în urma lor, sate întregi riscă să dispară de pe hartă! Aceştia pleacă la oraş sau în străinătate, acolo unde găsesc locuri de muncă bine-plătite, care le permit să pună bani deoparte. În urma lor, rămân bătrânii. Cu dorul, grijile şi nevoile lor. Aşa cum se întâmplă în satul Corbșori din judeţul Argeş.

Aici, zilele toate se scurg la fel. Iar pentru ca timpul să treacă mai repede, Victoriţa Chiţu şi-a găsit de lucru. La iarnă, va face din această lână ilice şi şosete. Dar nu pentru copii şi nepoţi. Cu toţii sunt departe. Peste hotare.

Autorităţile din Corbşori oferă 1.000 de lei cadou la naşterea fiecărui copil din localitate şi 50 de lei pe lună când ajung la grădiniţă, în speranţa că astfel vor întineri satul. Educatoarele sunt tare bucuroase pentru că, la grădiniţă, vor avea încă zece copii. Însă abia peste 3 ani.

Vremea 9 mai. Prognoza meteo anunță doar ploi și vijelii puternice. Unde va fi cel mai rău... Mai multe localități din România SUNT INVADATE! Autoritățile caută soluții împotriva... omizilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x