Căutare Live

Vestea care i-a șocat pe români! Centralele de apartament „vor fi interzise pentru că explodează”

Fostul viceprimar Andrei Neder, trecut de la ALDE la PNL, a fost criticat de presa buzoiană, după ce a spus că UE va „interzice” centralele de apartament pentru că „explodează”.

Centrale termice de apartament

Andrei Neder: „UE va interzice centralele de apartament. Ele sunt periculoase. Explodează! E mai ieftin în sistemul centralizat”.

Buzoienii.ro demontează însă spusele alesului: UE nu doreşte sub nicio formă să interzică centralele termice de apartament/casă/bloc. Nicio centrală de apartament pe gaz nu a explodat vreodată în ţară, ci gospodăriile au luat foc de la sobe, butelii, centrale pe lemne şi mijloace improvizate de încălzire.

Centralele pe gaz sunt sigure în exploatare. Cât despre costuri, specialiştii spun că preţul gigacaloriei în sistemul centralizat la Buzău, de exemplu, este de 577 lei, în timp ce gigacaloria produsă cu centrala de apartament pe gaz este de circa 200 lei.

Sursă: gandul.info

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Magistrala Berceni-Pipera intră în reabilitare! Metrorex anunță restricții de trafic și chiar suspendarea circulației...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri