Antena Căutare

Vezi motivarea Tribunalului Giurgiu in cazul presupusului agresor al baschetbalistului american!

Magistratii Tribunalului Giurgiu care au decis arestarea preventiva a lui George Ionut Tanasoaia, poreclit si Gypsy Gypsanu - presupusul agresor al baschetbalistului Hardy Chauncey, sustin in motivarea deciziei ca acesta reprezinta un pericol pentru ordinea publica.

"Lasarea in libertate a inculpatului ar crea o stare de teama ca riposta legii nu este ferma"



Potrivit motivarii, baschetbalistul consumase bauturi alcoolice, fapt confirmat de martori si de fisa intocmita de medicii de la urgenta.

Avocatul suspectului a declarat ca agresorul "nu a realizat ce inaltime are victima si de teama sa nu fie lovit a atacat el primu."

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, retinerea si totodata au pus in miscare actiunea penala fata de inculpatul Ionut Adrian Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, sub acuzatiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Emil Vuca, avocatul lui Gypsy Gypsanu, s-a autosuspendat din PSD

Emil Vuca, consilier local si prim-vicepresedintele PSD Giurgiu, a declarat pentru HotNews.ro ca s-a autosuspendat din partid. Emil Vuca este avocatul lui George Ionut Tanasoaia, poreclit si Gypsy Gypsanu, principalul suspect in cazul uciderii bachetbalistului Hardy Chauncey. Liderul PSD, Victor Ponta i-a cerut marti avocatului Vuca sa aleaga intre a ramane in PSD si a-l apara in continuare pe Tanasoaia.

"Am trimis o scrisoare catre presedintele PSD Giurgiu in care i-am solicitat sa discute cu domnul Vuca pentru ca afecteaza imaginea partidului. Situatia este clara: domnul Vuca ori alege sa ramana in PSD, ori ramane avocatul criminalilor. Astept o decizie de la organizatie in acest sens azi", a declarat Victor Ponta.

Un copil in varsta de un an a paralizat de la un vaccin impotriva poliomelitei... Iasi: Un medic a pierdut dreptul de a profesa dupa ce a chiuretat o tanara care nu era insarcinata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x