Antena Căutare

VIDEO/ Au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu puternic. Patru familii sunt devastate

Patru case, inclusiv cu anexele gospodărești, au ars complet în urma unui incendiu puternic în satul Răcăuți, comuna Buciumi, județul Bacău. Șapte mașini de intervenție și 25 de pompieri s-au luptat ore în șir pentru a lichida focul.

Incendiul s-a manifestat generalizat, pe o suprafață de 600 de metri pătrați, iar cauza acestuia este necunoscută.

Trei dintre proprietarii caselor au suferit atac de panică, fiind asistate medical de către echipajele SMURD si Serviciului de Ambulanță Județean prezente la locul intervenţiei. Una dintre persoane a fost transportată la spital.

VIDEO/ Au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu puternic. Patru familii sunt devastate

Misiunea pompierilor continuă și în prezent, au participat șapte autospeciale (cinci din cadru Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județeană Bacău şi două de la SVSU Dofteana şi SPSU Chimcomplex), o ambulanţă SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, încadrate cu 25 de pompieri militari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Uniforme noi pentru angajații Ambulanței. Primăria Capitalei a investit 1,7 milioane de lei. „Noi nu am putut achiziţion... Accident în Bihor! Un șofer a trecut pe roșu, a lovit un pieton și după a fugit de la fața locului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x