Antena Căutare

VIDEO / Caz revoltător, la Tulcea! Un polițist a fost pălmuit, înjurat și îmbrâncit, după ce a încercat să rețină un șofer recalcitrant. A fost nevoit să scoată arma

Un poliţist care încerca să reţină un şofer recalcitrant a fost atacat de martorii evenimentului. Omul legii, care era singur în misiune, a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l putea imobiliza, dar bărbatul a început să se simtă rău.

Scene incredibile au fost filmate în Tulcea. Un poliţist care încerca să reţină un şofer recalcitrant a fost atacat de martorii evenimentului. Omul legii, care era singur în misiune, a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l putea imobiliza, dar bărbatul a început să se simtă rău.

Revoltaţi că agentul vrea să-l bage în maşină cu forţa, martorii l-au înjurat şi chiar pălmuit. Ba chiar l-au sfidat în momentul în care poliţistul a scos pistolul ca să se apere de furia lor.

Șofer, urmărit în trafic de o maşină de examen auto. Polițistul a pornit cursa nebună cu viitoarea șoferiță la volan (VIDEO)

Pălmuit, înjurat, împins şi înconjurat de oamenii furioşi, poliţistul este forţat să-şi scoată arma. Ţeava pistolului este îndreptată spre mulţimea revoltată. Dar nimeni nu pare intimidat. Mai mult, martorii îl provoacă pe agent.

Vacanța la munte s-a sfârșit și te pregătești să pleci spre casă? Se circulă bară la bară, iar coloana de maşini se înti... Viscolul a lovit România. Ninge în aproape jumătate de ţară, iar temperaturile au ajuns la minus 20 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x