Antena Căutare

VIDEO! CFR introduce vagoane pentru masinile personale ale calatorilor

Masina proprie, pe post de bagaj in tren. Ar putea deveni realitate in curand si in Romania. CFR Calatori a experimentat un vagon in care sa fie transportate masinile personale ale calatorilor.

Testul a avut succes, iar noul transport ar putea fi introdus chiar din aceasta vara pentru rutele interne.

Chiar inainte de a trece testul sinelor, vagonul experimental a avut succes in ochii calatorilor. Romanii au fost foarte incantati de ideea ca isi vor putea lua cu ei masinile atunci cand pleaca in excursie.

Trenul care va avea atasat un vagon platforma pentru masini va merge pentru inceput doar pe rute interne. Reprezentantii CFR inca nu au stabilit un pret pentru biletul de transport al automobilului.

Din Italia - Livorno pana in sudul Olandei, pentru patru calatori la cuseta si o masina, transportul feroviar costa intre 560 si 1.050 de euro in functie de perioada si de tipul compartimentului. Biletul acopera distanta de 1.300 de kilometri. Adica dublu fata de ruta Bucuresti - Arad.


VIDEO! Petrosani: Un baietel de numai 3 ani, operat din greseala la o alta mana... VIDEO! Avion de un milion de euro pentru SMURD, cumparat din donatiile romanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x