Antena Căutare

VIDEO! Furtuna a facut ravagii in toata tara

Furtunile puternice care au lovit inca de ieri aproape toata tara au continuat sa creeze probleme si noaptea asta. In Bucuresti, doi copaci au cazut peste firele de inalta tensiune si au intrerupt pentru doua ore circulatia pe mai multe linii de tramvai si troleibuz.

Si malul marii a fost maturat de rafale de vant puternic. Pompierii au lucrat pana tarziu in noapte sa inlature pagubele.

Barbatul din imagini aproape ca a incremenit cand si-a vazut autoturismul distrus. Vantul puternic a rupt creanga unui copac si a aruncat-o direct prin parbrizul masinii sale. S-a consolat cu gandul ca era in casa cand s-a intamplat totul.

Pompierii au ajuns repede la interventie si dupa ce au pus copacul la pamant, au fost nevoiti sa il transeze ca sa poata sa il urce in camioneta.

In Bucuresti, rafalele de vant au suflat o viteza de aproape 75 de kilometri pe ora si au spulberat totul in cale. Doi copaci au cazut peste cablurile de inalta tensiune si au intrerupt mai bine de doua ore circulatia troleibuzelor 79 si 86, pe strada Gheorghe Manu din sectorul 1.

Furtuna a creat probleme si in apropiere de Piata Romana. Trunchiul unui copac a fost culcat la pamant si a blocat intrarea intr-o cafenea, unde 30 de oameni participau la o lansare de carte.

Rafalele de vant au fost la un pas sa-l ucida pe un tanar de 25 de ani. Un panou de tabla, folosit la izolarea termica a unui bloc l-a zdrobit si doua echipaje SMURD s-au luptat minute in sir sa-l trezeasca la viata.

In Moldova, cerul a fost luminat de fulgere si animat de tunete. In Piatra Neamt si Suceava, a plouat torential la miezul noptii.

Norii de furtuna si-au facut aparitia inca de ieri dupa-amiaza, cand ziua s-a transformat rapid in noapte. In Pitesti, la ora 4, intreg orasul era scufundat in bezna.

Natura s-a dezlantuit in cateva minute, iar ploaia si vantul puternic au maturat totul in cale. Statiile de autobuz s-au transformat in refugii pentru cei pe care au fost luati pe nepregatite. Curajosii care au ales sa infrunte urgia si-au dat repede seama ca umbrelele nu le sunt de folos. Vantul era prea puternic.

Si Craiova a fost maturata de furtuna.

Meteorologii spun ca furtunile de astazi sunt ultima rabufnire a primaverii. Din acest weekend, vremea si temperaturile vor reveni la normal.

Codul galben de furtuna si vijelii expira joi la ora 9:00. Singurele judete care nu au intrat sub incidenta codului au fost Timis, Arad, Bihor, Salaj si Satu Mare.




Foto:Intact Images

VIDEO! Botosani: Un taximetrist s-a scufundat cu masina intr-o groapa din asfalt... Scene de groaza din timpul furtunii care a lovit Capitala! Mai multe schele montate pe un bloc se prabusesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x