Antena Căutare

VIDEO! Hala industriala, in flacari la Baia Mare

O hala industriala din Baia Mare a fost distrusa azi noapte de un incendiu violent. 1.000 de metri patrati de acoperis au fost cuprinsi de foc. Sase strazi din zona au ramas fara current electric, iar pe alte doua strazi circulatia a fost inchisa. Doua butelii cu oxigen care puteau exploda au fost scoase in ultima clipa din foc de pompieri. Doar paznicul se afla in acea hala, insa a scapat nevatamat.

Flacarile au izbucnit in jurul orei 1.30. In momentul in care a izbucnit incendiul, in cladirea dezafectata se afla doar paznicul. El a fost cel care a chemat pompierii.

Hala este situata la nici 30 de metri de o statie PECO. Pompierii s-au luptat ore in sir cu flacarile uriase care au cuprins mie de metri patrati din acoperisul halei.

Locatarii din zona s-au trezit speriati de flacarile uriase.

Din cauza flacarilor, firele de alimentare cu energie electrica s-au topit, iar localnicii de pe toate cele 6 strazi, situate in apropiere, au ramas in bezna. In plus, circulatia pe doua strazi a fost blocata.

Pompierii au reusit sa stinga focul abia spre dimineata.

Hala era folosita ca depozit de materiale pe care administratorul nu le mai folosea si nu era asigurata. Cauzele incendiului si pagubele materiale urmeaza sa fie stabilite.

VIDEO! Timisoara: Fata de 14 ani, calcata de tramvai... Ion Iliescu: Salariul minim ar trebui sa fie de 300 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x