Antena Căutare

VIDEO! Incendiul de la Moara lui Assan, stins dupa aproape 30 de ore

Un incendiu de proportii si multe necunoscute. Incendiul de la Moara lui Assan din Bucuresti a fost stins, vineri seara, dupa peste 28 de ore de lupta cu flacarile, insa doua autospeciale de pompieri au ramas in zona, pentru supraveghere.

Interventia pompierilor la incendiul izbucnit, joi, la Moara lui Assan, prima moara cu motor cu aburi din Romania, a fost prompta, dar stingerea focului a fost ingreunata de faptul ca grinzile acoperisului de la cladirea cuprinsa de flacari, fiind tratate chimic cu uleiuri si vopsele, au favorizat propagarea focului si au intretinut arderea.

Joi dupa-amiaza, pompierii au cerut, in premiera pentru Bucuresti, si interventia unui elicopter pentru stingerea incendiului, intrucat flacarile inalte de trei metri erau in interiorul cladirii, pe o suprafata de peste 400 de metri patrati.

Moara lui Assan a fost cuprinsa de flacari si in mai 2008. Fosta fabrica de paine din ansamblul Moara lui Assan a ars in noaptea de 13 spre 14 mai 2008, iar pentru stingerea focului a fost nevoie de interventia a 80 de pompieri. Nu au existat victime, iar autoritatile au anuntat ca fac investigatiile pentru a determina cauza incendiului, insa nu s-a comunicat nicio concluzie a acestora.

Afla ce recompense vor primi elevii premiati la olimpiadele internationale!... VIDEO! O adolescenta, sfasiata de caini la Vaslui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x