VIDEO! Incepe campania de vaccinare gratuita impotriva gripei sezoniere!

Ministerul Sanatatii va achizitiona peste un milion de doze de vaccin antigripal. Acestea vor putea fi folosite gratis de catre persoanele de peste 65 de ani, de bolnavii cronici, dar si de copii si personalul medical.

Achizitia vaccinului se va face in doua etape: in prima faza, directiile de sanatate publica cumpara, la nivel local, o parte din numarul de doze, urmand ca restul sa fie achizitionate de minister in cadrul unei licitatii publice care a fost deja demarata.

Acest nou sistem de achizitionare a ridicat insa si probleme. In Targu-Mures dozele de vaccin nu au ajuns nici pana acum in cabinetele medicilor, iar asta pentru ca procedurile de achizitionare abia s-au incheiat. Ministerul Sanatatii a alocat pentru campania de imunizare din acest sezon un buget de 11 milioane de lei.Intact Images
Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri