Antena Căutare

Video. Momentul când femeia a fost luată de viitură, în Prahova. Trei dintre copiii săi au fost găsiți morți

Imagini șocante de la potopul din județul Prahova. Un martor a surprins momentul când femeia din localitatea Sângeru a fost luată de viitură. Trupurile a trei dintrei cei patru copii cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani luaţi de viitură la Sângeru au fost găsite. Sâmbătă, a fost găsiţi fetiţa de 9 luni şi băitul de şase ani. Anterior, fusese găsită în stop cardio-respirator o fetiţă de trei ani, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Imagini șocante de la potopul din județul Prahova. Un martor a surprins momentul când femeia din localitatea Sângeru a fost luată de viitură. Trupurile a trei dintrei cei patru copii cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani luaţi de viitură la Sângeru au fost găsite. Sâmbătă, a fost găsiţi fetiţa de 9 luni şi băitul de şase ani. Anterior, fusese găsită în stop cardio-respirator o fetiţă de trei ani, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Peste 100 de persoane au fost evacuate, 76 de locuinţe şi 132 de gospodării au fost afectate în urma inudaţiilor şi viiturilor produs de ploile abundente în judeţul Prahova, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Fetiţa de 9 luni luată de viitură la Sângeru a fost găsită decedată, la trei kilometri de locuinţă. Şi băieţelul de şase ani a fost găsit mort.

"În urma fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de competenţă a inspectoratului, pompierii prahoveni au intervenit în cursul zilei de vineri şi noaptea de vineri spre sâmbătă cu motopompe şi alte mijloace pentru evacuarea apei din 15 locaţii", anunţă ISU Prahova

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Sursa: Antena 3

Ea e tânăra care s-a aruncat de la etajul 11 al hotelul Intercontinental din Bucureşti. Alina a lăsat un bilet de adio... Trei români morți pe o șosea din Franța. Un camion a spulberat mașina în care se aflau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x