Antena Căutare

VIDEO! Nepotul miliardarului George Brailoiu, mort intr-un grav accident rutier

Unul dintre nepotii miliardarului George Brailoiu, cel care a donat Academiei Romane manuscrisele lui Emil Cioran, a murit, aseara, intr-un grav accident rutier. Tanarul de 17 ani era pasager intr-o masina condusa de matusa lui, sora cea mare a omului de afaceri. In apropiere de Lugoj, autoturismul a derapat, s-a rostogolit de mai multe ori si a aterizat intr-un sant. Femeia a scapat cu rani usoare, dar nu-si aminteste nimic.

Traian Dadalau si matusa lui se indreptau spre Timisoara, unde tanarul de 17 ani voia sa-si petreaca ultimele zile de vacanta. Intr-o curba periculoasa de pe Drumul National 70, femeia se pare ca intrat intr-o depasire. Atunci a pierdut controlul volanului.

Nepotul omului de afaceri a murit pe loc, dupa ce a suferit o lovitura puternica in zona capului. Matusa lui, in varsta de 51 de ani, a scapat doar cu cateva zgaraieturi. Ea a fost transportata la spitalul din Lugoj si apoi transferata la Timisoara.

Medic de profesie, ea a fost vizitata de cativa colegi pe patul de spital.

Vestea tragediei a ajuns repede si la familia miliardarului gorjean.

Cadavrul tanarului a ramas la morga spitalului din Lugoj, pentru efectuarea autopsiei. Mama lui Traian Dadalau este sora cea mica a "salvatorului lui Cioran", asa cum a fost numit George Brailoiu de membrii Academiei Romane. Tatal sau este cunoscutul artist fotograf Tudor Dadalau.

Abia in aceasta dimineata, rudele ii vor putea lua trupul neinsufletit acasa.

VIDEO! Craciunul pe rit vechi continua distractia la munte... VIDEO! Fiul sefului vamii Portile de Fier I, retinut dupa ce a tras cu o pusca in patru masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x