Antena Căutare

VIDEO! O noua practica: Vanzarea de alimente pe strada, la temperaturi ridicate

Atentie de unde va cumparati mancarea! Pe o caldura insuportabila, unii comerciantii stau cu marfa la soare cat e ziua de lunga. Stiu ca n-au voie, insa baga mana in foc pentru produsele lor. Nu acelasi lucru il spun inspectorii sanitar-veterinari, care va recomanda sa evitati produsele vandute pe marginea drumului.

Vanzatorii de pe strada isi tin produsele la soare, la o temperatura de peste 35 de grade Celsius. Alimentele stau intinse pe o taraba si isi asteapta cumparatorii. Cu toate ca cei care vand pe marginea drumului stiu foarte bine ca produsele trebuie sa fie proaspete si tinute la rece, in realitate, ei procedeaza exact invers,. Dar soferii opresc, gusta si. cumpara. Chiar daca produsul respectiv a stat jumatate de zi in soare.

Specialistii sanitar-veterinari avertizeaza insa. sa evite in totalitate comertul stradal, in special cele pe marginea drumurilor nationale, in asa fel incat sa nu-si pericliteze sanatatea.

Si medicii ii avertizeaza pe oameni ca, in perioadele caniculare, trebuie sa fie foarte atenti in ce conditii pastreaza mancarea si ce alimente consuma, pentru ca se pot alege foarte usor cu o toxiinfectie alimentara.

Doi copii de 13 ani au fost raniti intr-o tabara din Buzau... Bucuresti: Lucrarile la pasajul din Piata Romana incep peste o luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x