Antena Căutare

VIDEO! Scandal cu focuri de arma in judetul Timis: O femeie, impuscata in inima

O femeie de 40 de ani din Timis a ajuns in stare grava la spital, aseara, dupa ce a fost impuscata in inima cu un pistol cu bile de cauciuc. Un grup format din trei indivizi a navalit peste familia ei in curte, iar unul dintre barbati a inceput sa traga cu arma, la intamplare. In incaierare, au mai fost raniti ginerele femeii si doi dintre atacatori.

Scandalul a inceput in iarna, cand barbatul din imagini ar fi intrat cu turma de oi pe terenul familiei atacatorilor. De atunci n-a reusit sa se impace cu ei. Fiul familiei rivale a vrut, aseara, sa isi faca singur dreptate. A chemat in ajutor alte doua rude, un pistol cu bile de cauciuc si cu totii au dat buzna in curtea oamenilor.

Acolo au inceput sa traga, fara sa se uite in jur. Politistii au reusit sa le dea repede de urma. "Pistolarul" si tatal lui au fost si ei raniti in altercatie, asa ca au ajuns la spital.

Toate cele patru victime se afla acum in afara oricaui pericol.

VIDEO! Spectacol cu torte la Festivalul Medieval Cetatea Brasovului, inainte de 1 Mai... VIDEO! Vama Veche, centrul distractiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x