Antena Căutare

VIDEO! Urmarire ca in filme in centrul Bucurestiului: Un sofer a lovit 9 masini

Un sofer care conducea o masina cu numar de inmatriculare din Spania a lovit 9 masini, intr-o cursa nebuna incheiata cu cinci focuri de arma. Autoturismul s-a oprit apoi intr-un stalp.

Abia la sectie si-au dat seama politistii pe cine au urmarit. Barbatul de 42 de ani era un cunoscut hot. Acesta nu consumase alcool inainte de a se urca la volan.

In zona Pietei Unirii, soferul a lovit alte 4 masini, apoi a pornit pe contrasens pe Calea Victoriei, unde a avariat alte doua autoturisme. Barbatul nu a oprit, desi politistii care il urmareau au tras mai multe focuri de arma in directia automobilului condus de acesta.

In cele din urma, autoturismul condus de el a intrat intr-un stalp, la intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Dacia. Soferul este acum internat in spital.


Casa Regala a Romaniei incurajeaza mesajele revolutionarilor... A zecea zi de proteste in Capitala: 800 de persoane in piata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x