Antena Căutare

Vouchere vacanță profesori 2018. Tichetele au sosit! Când se acordă și ce valoare au

 Vouchere vacanta profesori 2018. Deși mulți dintre profesori nu mai sperau sa primeasca voucherele de vacanță, iată că banii au intrat deja în conturile ISJ. Dăscălii vor primi tichetele după ce le vor fi acordate salariile din luna mai. 

Vouchere vacanta profesori 2018. Deși mulți dintre profesori nu mai sperau să primească voucherele de vacanță, iată că banii au intrat deja în conturile ISJ. Dăscălii vor primi tichetele după ce le vor fi acordate salariile din luna mai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care este valoarea unui voucher de vacanță pentru profesori

Voucherele vor fi procurate de conducerea unităților de învățământ împreună cu sindicatele și vor fi acordate proporțional cu perioadă lucrată, respectiv timpul de muncă. Valoarea maximă a tichetelor de care beneficiază un angajat este de 1.450 de lei, sumă fiind impozabila. Tichetele de vacanță pot fi utilizate numai în hotelurile și în pensiunile din țara și vor fi acordate până la data de 30 noiembrie 2018.

În situația în care un profesor nu dorește un astfel de voucher de vacanță, trebuie să solicite în scris acest lucru la instituția de care aparține.

Cum deosebești roșiile românești de cele de import. La ce trebuie să fii atent, când le cumperi din piață. Vânzătorul te... Meteo Mai 2018. Temperaturile depășesc 30°C: Cât mai ține vremea extrem de caldă?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x