Antena Căutare

Vrancea: Factor poştal, acuzat că şi-a însuşit banii de pensii, alocaţii şi alte prestaţii sociale/ Prejudiciul este estimat la 20.000 de lei

Un bărbat de 41 de ani, factor poştal în comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a însuşit banii pe care trebuia să îi achite ca pensii, alocaţii sau ajutoare sociale. Oamenii din comună au reclamat că, din luna decembrie, nu au mai primit banii care li se cuveneau, deşi sumele figurau ca achitate la timp.

Potrivit Poliţiei Vracea, poştaşul şi-ar fi însuşit banii pe care trebuia sa-i achite oamenilor care aşteptau pensiile ori alocaţiile din luna decembrie.

"Poliţiştii din Gugeşti s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 41 de ani, din comuna Chiojdeni, şi-a însuşit în mod repetat sume de bani primite în vederea efectuării de plăţi către diverşi beneficiari pe care ulterior le-a folosit în interes personal. S-a stabilit faptul că acesta a şi contrafăcut semnăturile beneficiarilor sumelor de bani”, a transmis Poliţia Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Sursa : news.ro

Elcen anunţă că riscă să rămână fără bani pentru agentul termic şi salariile angajaţilor: Primăria Municipiului Bucureşt... România, lovită de un ciclon care vine dinspre Marea Mediterană. Cum se schimbă vremea în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x