Antena Căutare

VREMEA 28 ianuarie. O duminică perfectă pentru plimbare. În ce regiuni va fi mai rece

Vremea DUMINICĂ, 28 ianuarie. Avem un sfârșit de săptămână în care temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru sfârşitul lunii ianuarie.

Vremea DUMINICĂ, 28 ianuarie. Avem un sfârșit de săptămână în care temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru sfârşitul lunii ianuarie.

Valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a ţării peste cele obişnuite pentru această perioadă, însă în primele ore ale dimineţii, vremea va mai fi rece local în jumătatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Vremea se va încălzi duminică, în toată țara, temperaturile maxime se vor situa între 0 grade în nordul Moldovei și 12 grade în vestul Olteniei. Și în București se va resimți această încălzire. Noaptea de sâmbătă rămâne destul de rece, cu o minimă de -5 grade. Duminică va fi o creștere a temperaturilor, ziua se vor înregistra și 7 grade Celsius. Meteorologii au precizat că minima nopții de duminică spre luni va fi de -2 grade.

Citește și Calendarul cu ceapă. Obiceiul din bătrâni prin care afli cum va fi vremea

De asemenea, în nordul țării pot apărea precipitații slabe duminică seara sau în noaptea de duminică spre luni.

Tânăra ucisă de militarul din Titu, condusă pe ultimul drum... O mamă care şi-a lovit crunt băiatul de şase ani într-un magazin a dus lupte corp la corp cu poliţiştii: „E copilul meu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x