Căutare Live

VREMEA 8 februarie, România. Vremea i-a speriat pe meteorologi! Schimbări anormale

VREMEA 8 februarie, România. Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. meteorologii prevăd schimbări pe tot parcursul lunii februarie.

VREMEA 8 februarie, România. Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. meteorologii prevăd schimbări pe tot parcursul lunii februarie.

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2018. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori în general peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei și 12 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între -3 și 5 grade.

În nordul, nord-vestul și centrul țãrii înnorãrile vor fi persistente și pe arii extinse vor fi precipitații mai ales sub formã de ploaie, ziua, iar noaptea, local vor fi îndeosebi lapovițe și ninsori. Vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și va ploua în Banat, izolat în Oltenia, iar la începutul zilei și în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate.

Prognoza meteo, la munte. În prima parte a intervalului vor fi precipitații mixte, apoi doar ninsori. Vântul va mai prezenta intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse local și în regiunile sudice și sud-estice. Izolat, mai ales noaptea, vor fi condiții de ceațã.

VREMEA 8 februarie, București. Va fi în continuare o vreme mai caldã decât normal, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi în jurul a 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, când este posibil sã mai plouã slab. Vântul va sufla în general moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Cine e, de fapt, de vină că ți s-a micșorat salariul? Zeci de mii de români vor primi mai puțini bani: Ministrul Muncii ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri