Antena Căutare

VREMEA 8 februarie, România. Vremea i-a speriat pe meteorologi! Schimbări anormale

VREMEA 8 februarie, România. Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. meteorologii prevăd schimbări pe tot parcursul lunii februarie.

VREMEA 8 februarie, România. Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. meteorologii prevăd schimbări pe tot parcursul lunii februarie.

Prognoza meteo Romania 8 Februarie 2018. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori în general peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei și 12 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între -3 și 5 grade.

În nordul, nord-vestul și centrul țãrii înnorãrile vor fi persistente și pe arii extinse vor fi precipitații mai ales sub formã de ploaie, ziua, iar noaptea, local vor fi îndeosebi lapovițe și ninsori. Vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și va ploua în Banat, izolat în Oltenia, iar la începutul zilei și în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate.

Prognoza meteo, la munte. În prima parte a intervalului vor fi precipitații mixte, apoi doar ninsori. Vântul va mai prezenta intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse local și în regiunile sudice și sud-estice. Izolat, mai ales noaptea, vor fi condiții de ceațã.

VREMEA 8 februarie, București. Va fi în continuare o vreme mai caldã decât normal, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi în jurul a 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, când este posibil sã mai plouã slab. Vântul va sufla în general moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

Valoarea ajutorului de deces a crescut, în 2018. De ce acte aveți nevoie pentru a primi acești bani... Cine e, de fapt, de vină că ți s-a micșorat salariul? Zeci de mii de români vor primi mai puțini bani: Ministrul Muncii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x