Antena Căutare

Vremea cu Flavia Mihășan: ”Soare generos și timp frumos în toată țara!”

Ninsorile abundente și frigul sunt istorie. După vremea capricioasă din ultima perioadă, soarele a devenit generos și strălucește cu putere.

Ninsorile abundente și frigul sunt istorie. După vremea capricioasă din ultima perioadă, soarele a devenit generos și strălucește cu putere.

Astăzi, cerul va fi variabil spre senin, iar în regiunile din est vântul va sufla slab. De asemenea, în zonele joase, dimineața și seara va fi ceață.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 8-17 grade, iar cele minime se vor situa între -6-3 grade Celsius.

Chiar dacă mai sunt câțiva nori pe cer, în Maramureș a venit primăvara. Va fi timp frumos, iar pe parcursul zilei, cerul se va însenina. La fel și în Crișana.

În Banat, vremea va fi frumoasă, iar pe cer vor mai fi câțiva nori. De asemenea, temperaturile maxime vor atinge valori de 16 grade.

Oltenii vor avea parte de timp frumos, iar soarele va fi generos.

În Transilvania, pe crestele montane înalte, vântul se va intensifica spre seară.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Biserica NU se aştepta la mişcare asta din partea PREOŢILOR: "Fierb ăştia de la BOR că nu au ce să ne facă"... ATENŢIE mare ce produse cumpăraţi. Tone de carne stricată au fost scoase la vânzare în mai multe magazine din ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x