Antena Căutare

Zalau: Un muncitor si-a amenintat seful ca il loveste cu o teava de patru metri

Cu o teava de patru metri in mana si cu nervii intinsi la maximum, un muncitor a facut spectacol aseara pe o strada din Zalau. Barbatul si-a amenintat seful ca il loveste cu fierul daca nu ii da banii pe ultimele luni de munca. N-a apucat insa decat sa-si verse naduful pentru ca a fost dus imediat la sectie

Barbatul are hainele patate de vopsea iar disperarea i se citeste in ochi. De cateva luni bune, nu mai are bani nici de paine. Aseara, a cedat. Cand a vazut ca seful lui se pregateste sa plece, a rabufnit.

Muncitorul il acuza pe patronul sau ca pierde toti banii de salarii la aparate. Iar apoi, le spune angajatilor cu zambetul de buze ca nu are din ce sa-i plateasca. “De Craciun, de Revelion niciun leu nu am avut. Bani de pita n-am avut. De trei luni de zile ne trage in piept cu banii”, spune omul revoltat.

De la cativa metri distanta, detinatorul firmei de constructii a privit nepasator intreg spectacolul. De altfel, barbatul nu a vrut sa comenteze si a chemat politia.

Deocamdata, muncitorul a fost dus la sectie si amendat. Omul de afaceri nu este la primul scandal de acest gen. Anul trecut locatarii unui bloc l-au reclamat ca nu a acoperit bine lucrarea, iar apartamentele lor s-au inundat.

... Si a fost spectacol: Descinderi cu scandal la Fetesti! ... Fostul sef al Politiei din Neamt, celebrul Aurelian Soric, vrea sa ajunga judecator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x