Antena Căutare

Zece ore în tren, 45°C fără aer condiționat ! "Noroc că s-a stricat locomotiva, mai luăm niște aer"

Condițiile inumane în care circulă românii cu trenurile pe distanțe lungi se aseamănă cu țările în care te chinui să supravițuiești la 50°C cu alți 100 de oameni care se înghesuie pe lângă tine.

Condițiile inumane în care circulă românii cu trenurile pe distanțe lungi se aseamănă cu țările în care te chinui să supravițuiești la 45°C cu alți 100 de oameni care se înghesuie pe lângă tine. Acesta este și cazul călătorilor din București care au luat trenul spre Timișoara în dimineața de 22 august, ora 11:05.

Zece ore în tren, 45°C fără aer condiționat ! "Noroc că s-a stricat locomotiva, mai luăm niște aer"

Pregătiți de o călătorie de nouă ore, conform datelor înscrise pe bilet (plecare București Nord 11:05, sosire Timișoara Nord 20:19), pasagerii trenului IR1691 au avut o surpriză neplăcută din partea CFR atunci când după vreo câteva ore de mers, aerul irespirabil și atmosfera fierbinte au devenit greu de suportat, iar cerințele oamenilor de a se deschide aerul condiționat au fost percepute ca un supliciu, pe mare parte din controlori deranjându-i tupeul incredibil de a le cere ceva ce nu se află în atribuțiile lor..

Un ecran atașat la bordul trenului, indică temperatura de 45°C. Contolorul răspunde: "Faceți reclamație unde vreți!"

Zece ore în tren, 45°C fără aer condiționat ! "Noroc că s-a stricat locomotiva, mai luăm niște aer"

Pe parcurs, trenul a mai acumulat ceva întârziere (45 de minute), iar disconfortul și răbdarea călătorilor au devenit fragile la gândul că vor ajunge la destinație după zece ore.

Nimeni nu își dorește vreodată, dar mereu se întâmplă!

Locomotiva s-a stricat la jumătatea drumului! Undeva în câmp, lângă o gară anonimă și lăsată în paragină, călătorii istoviți de drum, cu hainele ude coboară să ia aer.

"Noroc că s-a stricat locomotiva, mai luăm niște aer"

Călătorii au început să ceară explicații, dar nimeni nu a fost amabil să explice cum de se întâmplă asemenea lucruri pe distanțe extrem de lungi!

Copii de gimnaziu și oameni în vârstă care nu au prins bilet cu loc se plimbă de colo colo pentru a-și dezmorți picioarele și, poate, în mișcarea de dute-vino se produce puțin aer rece care să le răcorească frunțile.

Controlorii trenului au anunțat că va mai dura cel puțin o oră până locomotiva va putea fi înlocuită. Așadar, călătorii s-au dus să-și caute de mâncare pentru că "va mai dura".

Unii călători au încercat să facă o reclamație, dar site-ul CFR are câteva probleme și nu le permite postarea vreunui mesaj!

Drumul până la destinație va fi lung, sau cum ar zice CFR, Călătorie plăcută!

Later edit: Trenul a ajuns în Timișoara după 204 minute întârziere, în apropierea orei 00:00, în total 12 ore de călătorie)

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au încercat să vândă droguri într-un club din Mamaia... Ștefania are 15 ani și a dispărut de acasă! Apropiații ei, disperați: ”Vă rugăm să ne ajutați să o găsim!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x