Antena Căutare

Zeci de elevi din Targoviste au fost prinsi de politisti chiulind, in baruri si cluburi

Cum a inceput scoala, elevii au si pus mana pe carti, dar pe cele de joc. Politistii au facut o razie in barurile si cluburile de pacanele din Targoviste. Elevii studiau de mama focului arta biliardului. Prinsi cu tacul pe masa, tinerii au incercat sa dea cu manta si sa iasa basma curata.

Surpinsi cu tacul in mana de oamenii legii, elevii au vazut, dintr-o data, calea cea dreapta si au inceput sa le ceara politistilor.

Razia din baruri i-a gasit pe cativa elevi intr-o ipostaza de maxima concentrare, la o masa, in jurul cartilor de joc.

Politistii au legitimat, in cateva ore, 40 de elevi care absentau de la scoala. Cum dojana oamenilor legii nu a parut sa miste pe nimeni, Politia i-a chemat pe directorii de scoala.

“Sunt clasa a XII-a, ne gandim ca totusi putem sa-i recuperam sa incercam sa-i aducem pe calea cea buna pe cei rataciti”, a declarat directorul unui liceu din Targoviste.

Rataciti sunt destui. Doar anul trecut, elevii din Romania au adunat 47 de milioane de absente. De orele suplimentare ale elevilor vor auzi si parintii. In plus, chiulangii se vor alege si cu nota la purtare scazuta.

Autoritatile vor lua masuri si impotriva localurilor din preajma scolilor care gazduiesc elevi in timpul orelor.

Un student a gasit pe strada un portofel cu peste 30.000 de euro... Un baietel de trei ani din Dorohoi cantareste 50 de kilograme ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x