Antena Căutare

Zeci de soferi ignora parcarea subterana din Suceava. Alternativa, trotuarul

Unii nu au parcari, altii au, dar nu le folosesc. Cu totii ajung insa in acelasi punct: sa lase masina exact unde nu ar trebui. Se intampla si in Suceava. Acolo insa, nu prea le gasim scuze soferilor. Doua parcari subterane proaspat inaugurate ce au costat 10 milioane de euro stau aproape goale, desi sunt gratuite. Asta in timp ce bolizii pot fi vazuti in toata splendoarea lor pe trotuare sau pe iarba

In timp ce oamenii lasa masinile la intamplare, parcarile subterane sufera. Sunt aproape goale desi, tocmai ca sa fie pline s-au investit 10 milioane de euro in ele.

Si totusi, in zona fiecare parcheaza unde si cum il taie capul. Trotuarele raman preferatele soferilor. Se parcheaza chiar pe rampa pentru persoanele cu handicap sau in sensul giratoriu, la gura de intrare in parcarea subterana. Bineinteles, nici spatiile verzi nu sunt ignorate. Pietonii se uita lung la bolizii parcati ilegal, la nici 150 de metri de prima parcare subterana.

Aproape 100 de sanctiuni s-au dat in municipiul Suceava de la inceputul anului pentru parcarile neregulamentare. Majoritatea, pentru stationarile in statiile de autobuz.

Reguli noi in Centrul Vechi al Capitalei: terasele se vor inchide la 4:00 dimineata... Furt prin metoda "inteparii rotilor". Ultima asemenea grupare a fost anihilata in luna octombrie 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x