Căutare Live

Ziua Marinei 2019, Constanța. Program, retricții de circulație și tot ce trebuie să știi

Ziua Marinei este sabatorita anual pe data de 15 august, in aceeași zi cu sarbatoarea crestina Adormirea Maicii Domnului. Afla programul, restrictiile de circulație si tot ce trebuie sa stii despre Ziua Marinei 2019 din Constanta.

Ziua Marinei este sărbătorită anual pe data de 15 august, în aceeași zi cu sărbătoarea creștină Adormirea Maicii Domnului. Află programul, restricțiile de circulație și tot ce trebuie să știi despre Ziua Marinei 2019 din Constanța.

Joi, 15 august, pe faleza din Constanța oamenii pot admira cel mai mare spectacol naval organizat de Forțele Navale Române.

Tot în această zi nava-școală „Mircea” este sărbătorită pentru împlinirea a 80 de ani de activitate sub Tricolorul românesc pe mările și oceanele lumii. Pentru rolul său în păstrarea valorilor şi tradiţiilor marinăreşti, drapelul navei-şcoală „Mircea” va fi decorat cu „Ordinul Virtutea Maritimă cu însemn de pace în grad de Comandor”.

Ziua Marinie 2019. Forţelor Navale Române au declarat: „Partea nevăzută a acestui spectacol înseamnă sute de ore de pregătire şi zeci de zile de instrucţie pe mare, pe fluviu, în teren, în aer şi sub apă, pe care militarii din toate structurile participante le execută, pentru a prezenta publicului, într-un mod ireproşabil, cartea de vizită a Marinei Militare.”

Ziua Marinei 2019, Constanța – Program

Joi, 15 august, între orele 9.45 și 12.30, oamenii pot admira, pe faleza din Constanța, Exercițiul Naval Întrunit „Forțele Navale Române 19”.

Începând cu ora 15.00, În Portul Turistic Tomis, vor avea loc numeroase jocuri marinărești.

Între 20.00-21.00, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, oamenii se vor putea bucura de Muzica Militară a Forțelor Navale. Seara se închieie cu retragerea cu torțe a marinarilor militari pe traseul Poarta 1 (Portul Constanța) – faleza Cazinoului – Comandamentul Flotei – Str. Remus Opreanu – Piața Ovidiu și retur, până la Comandamentul Flotei, timp în care va avea loc și un spectacol inedit de lansare de lampioane de la bordul navelor militare ancorate în apropierea falezei.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la Ziua Marinei 2019. Potrivit agendei sale, şeful statului va participa la festivităţile organizate la Comandamentul Flotei din Constanţa, de la ora 9.55.

Ziua Marinei 2019. Restricții de circulație în Constanța

Joi, 15 august, de la ora 07.00, circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe ruta Poarta 3, Poarta 1, intersecţia străzii Termele Romane cu strada Traian, strada Negru Vodă, strada Ecaterina Varga, strada Mircea cel Bătrân. Riveranilor li se va permite accesul în zonă pe baza actului de identitate, cu interdicţia accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.

Mijloacele de transport în comun vor circula în zilele de joi, 15 august, şi vineri, 16 august, după programul de sărbători, respectiv 05.45-23.00.

Citește și
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
Cum mai arată Fernando de la Caransebeș, care cânta piesa „Castravetele”. A ales calea credinței și nu mai cântă manele
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Nicole Cherry a născut! Prima imagine cu fetița înfășată. Ce mesaj a transmis proaspăta mămică de 22 de ani
Colaj cu Nuțu Cămătaru și Claudia balint
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Cine este soția lui Nuțu Cămătaru. Claudia Balint a devenit cunoscută când a apărut într-un videoclip de manele
Mai multe articole

Totodată, pentru a asigura transportul participanţilor la evenimentele organizate în această perioadă, Regia Autonomă de Transport Constanța (RATC) Constanţa suplimentează numărul de autobuze pe liniile 101,102 şi 5-40.(libertatea.ro)

Citește și: Ziua Marinei 2019. Care este programul complet de la Constanța, Galați și Brăila

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Galaţi: Poliţist din Bucureşti, aflat în timpul liber, a fost atacat de doi bărbaţi, după ce se pare că i-au văzut în ma...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri