Antena Căutare

A depășit-o pe Nadia! Marian Drăgulescu ia aurul continental și devine cel mai medaliat gimnast din istoria României la Europene!

Marian Drăgulescu a câștigat medalia de aur la finala de la sol, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca și a ajuns la al zecelea titlu european din carieră

Marian Drăgulescu a câștigat medalia de aur la finala de la sol, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca și a ajuns la al zecelea titlu european din carieră.

Gimnastul de 36 de ani a urcat pe prima treaptă a podiumului european după o pauză de peste 10 ani și a depășit-o pe Nadia la numărul de medalii de aur la Campionatele Europene, titrează gsp.ro.

Podiumul a fost completat de rusul Dimitrii Lankin și de israelianul Alexander Shatilov. Marian Drăgulescu este singurul român calificat în finalele probelor masculine, iar mâine va concura în finala de la sărituri.

Fanii lui Michael Schumacher, încremeniți. Soția campionului german a apărut în public după trei ani de suferință!... Esteeeeeeeeeee... Simona noastră o bate pe Konta și-l răzbună pe Ilie Năstase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x