Antena Căutare

Adrian Mititelu: „Sandu si Dragomir au plecat in Albania de frica DNA”

Finantatorul Universitatii Craiova si-a continuat razboiul cu sefii fotbalului romanesc si i-a acuzat din nou pe acestia.

„Ma asteptam la vrei chichita la o chestiune juridica ce ar putea sa dea de gandit opiniei publice. Ei asa au condus mereu regulile, au camuflat mereu toate neregulile si toate problemele. Acum in ceasul al 12-lea incearca sa ii departeze de aflarea adevarului.

Dragomir a amenintat ca juristii vor infirma toate acuzele noastre. Ati vazut vreo dovada in afara de repetarea obsesiva a cuvantului regulament? Din cei 6 care au vorbit la conferinta de presa, cel putin 3 din ei nu vor mai exista. Dragomir si Sandu nu mai au nimic de spus si cred ca isi pregatesc apararea in fata organelor de cercetare penala. Vor da vina pe juristii institutiei si vor spune ca ei asa au fost sfatuiti.

Cand mi-au luat jucatorii, tot juristii au facut referatele favorabile. Daca ei cred ca asa vor scapa, se inseala. In Albania s-au dus pentru a se feri de DNA, dar la ce frica au in oase, nu cred ca vor vorbi prea mult. Ei au incalcat legea de multe ori. Sandu si Dragomir si-au facut regulamentele lor ce incalca legile tarii" a declarat Mititelu

Finantatorul a spus ca mai are un as in maneca: „Documentul pe care il voi scoate in curand nu are prea relevanta pe fond, dar va demonstra ca noi nu ne-am judecat cu Federatia ci cu Piturca. FRF a fost citata din greseala. In 2-3 zile, judecatorul va formula o incheiere oficiala ce va demonstra ca nu ne-am judecat cu Federatia. Atunci cum sa ne dezafilieze daca noi nu ne-am judecat cu ei? Au mai inventat alte doua motive acum de curand, dar au o problema, pentru ca DNA a cerut stenograma audio a sedintei in care noi am fost exclusi. Acolo e un singur motiv: faptul ca noi ne judecam cu FRF la Curtea de Apel. Acum a cazut si asta."

Nici Piturca nu a scapat de tirul olteanului: „Ati vazut la finalul meciului cu Belarus o imagine cu cei trei de pe banca tehnica. Ei nu pot conduce nationala. Timpul va demonstra ca Piturca nu poate califica pe nimeni nicaieri daca nu are 5-6 jucatori de superclasa sau proverbialul noroc. Vineri am avut actiuni de contraatac nu de constructie; Belarus facea 8 pase consecutive cu nationala. Daca nu joaca Mutu, asa cu problemele lui, nu existam."

Foto: Intact Images

Chivu nu mai e dorit la Inter. Vezi cine ii va lua locul!... Vlad Rosca: "FRF si LPF nu au acceptat dialogul pentru ca nu pot proba ca nu avem dreptate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x