Căutare Live

Antrenorul echipei Leganes anunţă că LaLiga se va relua la 20 iunie

Antrenorul echipei Leganes, mexicanul Javier Aguirre, a declarat că LaLiga se va relua la 20 iunie şi se va încheia înainte de finalul lunii august.

"Avem acum o dată pentru reînceperea campionatului Spaniei, va fi la 20 iunie şi se va încheia la 26 iulie. Vom juca 11 etape sâmbăta, duminica, miercurea şi joia. LaLiga m-a informat oficial şi sunt foarte fericit că programul de antrenament este acum planificat", a declarat antrenorul pentru site-ul mexican Marca Claro.

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână.

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

Sursa : news.ro

Un angajat al clubului Fenerbahçe a fost contaminat cu noul coronavirus... Preşedintele UEFA salută reluarea campionatului Germaniei: Este un exemplu pentru lumea fotbalului...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x