Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Anunț șoc din partea unui jucător care a scris istorie pentru Steaua București: ”Echipa lui Gigi Becali va juca în Ghencea!”

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a fi încheiat și, de la o lună la alta, acesta cunoaște noi și noi etape. După faza ”pe siglă, culori și nume”, lupta dintre cele două echipe rezultate din Steaua București s-a trecut acum pe tema noului stadion care va fi construit în Bulevardul Ghencea!

Odinioară idolul tuturor steliștilor, președintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a făcut un anunț care va înfuria cu siguranță partea ”CSA Steaua” a suflării roș-albastre din țară. Eroul de la Sevilla este încrezător că echipa finanțată de Gigi Becali va evolua pe Ghencea, în momentul în care noul stadion va fi gata. Duckadam consideră că acest lucru se va întâmpla în cazul în care CSA Steaua nu va promova pe prima scenă fotbalistică din România, lucru pe care-l consideră puțin probabil.

”Este o problemă națională, pentru că Steaua reprezintă România. Părerea mea este că nu se mai pune problema de o înțelegere cu CSA-ul. Singurul lucru pe care-l prevăd este acela că în trei ani de zile vor fi obligați să închirieze stadionul, dacă CSA nu va promova an de an, lucru care va fi foarte greu de realizat, dacă nu imposibil.

Nu văd altă echipă care să joace în Ghencea, în afară de FCSB. N-au ce face cu acel stadion, o să vină tot la noi. Cineva va trebui să joace acolo și aceea vom fi noi.

Dacă CSA-ul nu va promova și nu va ajunge cel puțin în prima divizie, lucru care e foarte greu de făcut, nu vor putea ține stadionul. Nici cu echipa în liga a doua. Armata nu va putea ține stadionul, nu are buget pentru asta. Nu văd altă echipă să joace acolo”, a spus Duckadam la televiziunea Digisport.

În Ghencea va fi construit un stadion ca nou. Proiectul de modernizare e gata. Potrivit unor surse din Clubul Sportiv al Armatei, lucrările prevăd demolarea tribunelor existente și construirea unora noi. Va rămâne în picioare doar tribuna oficială, una realizată mai recent decât celelalte sectoare. "Oficiala" din Ghencea a fost îmbunătățită de la mijlocul anilor '90 și în ea s-a mai investit și ulterior.

Tribuna a doua, peluzele și tribuna întâi vor fi înlocuite cu altele noi. În total, capacitatea viitoarei arene Steaua va fi de 31.000 de locuri, cu 3.000 de locuri mai mult decât are stadionul din prezent.

Recomandari