Antena Căutare

Arbitrii partidei Rapid vs Pandurii (1-1), au fost retrogradati in Liga a 2-a

Centralul Mugurel Draganescu, care a refuzat un penalty, si tusierul Bogdan Velicu, care a anulat doua goluri echipei Pandurii Targu Jiu in partida cu Rapid, scor 1-1, au fost retrogradati din corpul de arbitri al Ligii 1.

Presedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca arbitrii Eduard Crangasu si Dragos Iliescu vor suferi aceeasi soarta. El le-a recomandat celor patru arbitri sa se retraga din arbitraj.


"Azi am convocat o sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al CCA si am luat unele masuri, din cauza prestatiilor neconcordante cu legile jocului, cu instructiunile FIFA si UEFA si cu recomandarile noastre, astfel au fost scosi din corpul de arbitri de Liga I si retrogradati la Liga II Draganescu, Crangasu, Velicu si Iliescu. Au fost greseli grave, care au influentat rezultatele, iar prestatiile lor au fost dezamagitoare in ultimul timp. Ii astept sa vina cu cereri de retragere din arbitraj, ar fi mai bine, mai fair-play, decat sa ne inselam unii pe altii. E mai bine sa ne despartim politicos. In orice activitate vine si un astfel de moment, daca nu vor veni cu cerere se vor supune deciziilor CCA", a declarat Avram.

De asemenea, Avram a precizat ca arbitrii Marian Balaci si Ionel Ivan au fost retinuti de la delegari pana la finalul turului.

VIDEO! George Bush Senior si Junior, vedete la un meci de baseball... George Copos: "Vom face o propunere la LPF si FRF sa rejucam meciul cu Pandurii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x