Antena Căutare

Astra se impune cu 2-0 in fata lui Gaz Metan Medias

Ultimele doua echipe ce au batut Steaua, Astra si Gaz Metan s-au intalnit in meci direct pe Stadionul din cartierul 9 Mai al Ploiestiului. S-au impus alb-negrii, care sunt pe drumul pe care si-l doreste si patronul Neculaie.

Astra Ploiesti a ramas neinvinsa cu Marius Sumudica pe banca si a ajuns pe locul 6 in campionat dupa ce s-a impus cu 2-0 in meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan. Pentru prahoveni e prima victorie in fata echipei lui Pustai.

Prahovenii au inceput mult mai bine meciul si au mentinut posesia in jumatatea oaspetilor. Au presat tot timpul, dar ocaziile intarziau sa apara. Udoji si Bajenaru si-au incercat de mai multe ori sutul din afara careului, dar fara succes. Golul a venit in cele din urma la capatul unei faze superbe. Un-doi intre Stratila si Takayuki, romanul l-a culcat pe Lazar din dribling si a inscris la coltul lung (29).

Bajenaru a avut sansa de a dubla avantajul gazdelor, dar a tras pe langa poarta din pozitie ideala (33). Mediesenii au inceput sa dea semne de viata abia dupa golul prahovenilor, iar Bawab a ratat doua sanse bune in numai doua minute (35 si 36).

Repriza a doua a inceput mai slab, iar prima ocazie mare de poarta a venit abia in minutul 56, dar Bruno Miguel a scos de pe linia portii un sut al lui Ciprian Petre. Bajenaru a avut din nou ocazia sa inchida meciul, dar a trimis milimetric pe langa poarta din marginea careului (75). Apoi Silviu Lung si-a salvat incredibil echipa, reusind sa devieze cu varful degetelor o minge lobata de Bud (80).

Cand nimeni nu mai spera la o schimbare de scor, Fatai intra in careu, il pacaleste pe portarul mediesean cu o centrare, dar suteaza la coltul scurt dintr-un unghi imposibil si inscrie (90). Dupa aceasta victorie, Astra urca pe locul 6 in clasament, cu 11 puncte, in timp ce Gaz Metan coboara pe locul 10, cu 9 puncte.

Echipe de start:
ASTRA (4-4-1-1): S. Lung Jr. - Matel, Goian, B. Miguel, J. Morais - Stratila, Takayuki, N'Doye, Udoji - Bajenaru - Miranda
Rezerve: C. Lungu, Gaman, Tiganasu, Stan, Mihalache, Fatai, C. Matei

GAZ METAN (4-4-2): Plesca - R. Zaharia, Fl. Lazar, Vukadinovici, Frasinescu - Hoban, Cr. Todea, Breeveld, C. Petre - Bawab, Bud
Rezerve: Vitca, Bozesan, Buzean, D. Roman, Pirvulescu, Ciuca, R. Miclea

Arbitru: R. Petrescu (Bucuresti). Asistenti: St. Slabu (Brasov), V. Avram (Bucuresti)

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Saint Etienne, Echipa lui Nicolita, invinsa din nou la scor. Vezi toate rezultatele din Ligue 1!... Inspiratia lui Paraschiv » Vointa Sibiu - Otelul Galati 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x