Au dat 40 de milioane pe el ca sa stea pe banca

Dupa evolutia catastrofala de duminica din meciul cu PSG, Antoine Kombouare se gandeste sa-l lase pe Pastore pe banca.

Javier Pastore a fost adus pe Parc des Princes ca un adevarat salvator, pe o suma colosala: 40 de milioane de euro.

Investitia parea ca da roade la inceputul lui octombrie atunci cand argentinianul a facut diferenta in meciul cu Lyon. Mai mult, PSG nu a mai pierdut timp de 4 etape niciun punct.

A venit insa deplasarea pe Chaban Delmas si corabia a inceput sa ia apa. Egalul cu Bordeaux a fost urmat de doua infrangeri, cu Nancy acasa si in deplasare la OM, in care Pastore nu s-a remarcat cu nimic.

Tocmai de aceea, (inca) antrenorul parizienilor, Antoine Kombouare, se gandeste sa-l lase pe banca pentru urmatoarele intalniri.

Foto: Intact Images

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri