Căutare Live

Azi, de la 13:30, Victor Piţurcă vorbeşte, în direct, la GSP TV despre şansele României de a merge la CM 2014

În tur, România a pierdut cu 3-1, dar Victor Piţurcă încă mai crede în calificare. Selecţionerul vine la GSP TV pentru a analiza modul în care "tricolorii" pot întoarce înfrângerea din Grecia

 În tur, România a pierdut cu 3-1, dar Victor Piţurcă încă mai crede în calificare. Selecţionerul vine la GSP TV pentru a analiza modul în care "tricolorii" pot întoarce înfrângerea din Grecia.

Marţi, de la 21:00, Antena 1 şi AntenaPlay.ro transmit, în direct, meciul retur al dublei dintre România şi Grecia. Cele mai importante faze pot fi văzute şi comentate pe www.a1.ro. Înainte şi după joc, la GSP TV, aveţi cele mai importante detalii din tabăra echipei naţionale, dar şi primele declaraţii după fluierul final.

Usain Bolt şi Shelly-Ann Fraser-Pryce, desemnaţi atleţii anului... VIDEO: România-Grecia 1-1! Să ne trimiteţi vederi, rămânem să vedem Carnavalul la Mamaia...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri