Antena Căutare

Thomas Bach spune că JO de la Tokyo vor fi anulate dacă nu se vor desfăşura în 2021

Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), Thomas Bach, a declarat că Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi anulate dacă nu se vor desfăşura în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

"Sincer, am o anumită înţelegere pentru asta, deoarece nu poţi să angajezi pentru totdeauna 3.000 sau 5.000 de persoane într-un comitet de organizare. Nu poţi schimba în fiecare an întregul program sportiv la nivel mondial al tuturor federaţiilor importante. Nu poţi ţine sportivii în incertitudine”, a spus Bach pentru BBC.

Bach a declarat că forul olimpic s-a angajat să organizeze jocurile anul viitor, dar trebuie să fie pregătit pentru diferite scenarii, inclusiv pentru sportivi în carantină.

"Ce ar putea însemna asta pentru viaţa dintr-un sat olimpic? Toate aceste scenarii diferite sunt luate în considerare şi de aceea spun că este o sarcină mamut, deoarece sunt atât de multe opţiuni diferite încât nu este uşor să le abordăm (acum). Când o să avem o viziune clară despre cum va arăta lumea la 23 iulie 2021, atunci (vom lua) deciziile corespunzătoare", a precizat el.

Prevăzute a se desfăşura în perioada 24 iulie - 9 august, Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru 23 iulie - 8 august 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa : news.ro

Clubul Burnley a anunţat că antrenorul secund Ian Woan este infectat cu Covid-19. Şi un jucător de la Watford este infec... Cupa Mondială din Qatar va fi accesibilă suporterilor, din punct de vedere financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x