Antena Căutare

Barcelona - VFB Stuttgart 4-0 (VIDEO)/ Calificare la pas pentru "extraterestrii"

FC Barcelona a zdrobit pe teren propriu echipa romanului Ciprian Marica, VFB Stuttgart, cu scorul de 4-0 si s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Argentianul Lionel Messi a facut din nou spectacol, reusind o dubla. Pustii catalanilor, Pedro si Bojan, au marcat celalate doua goluri.

Dupa 1-1 in tur, Stuttgart spera sa obtina un rezultat bun pe Camp Nou, si sa se califice in faza urmatoare a Ligii Campionilor. Din pacate pentru nemti, elevii antrenati de Josep Guardiola au inceput in forta partida si au deschis scorul foarte rapid.

In minutul 13, Messi a prins un sut senzational, direct in vinclu, din marginea careului de 16 metri, fara nicio sansa pentru Lehmann.

Pedro Rodrigues a stabilit scorul la pauza, dupa o faza excelent construita de catalani.

In repriza secunda geniul Messi a iesit in nou la rampa si a dus scorul la 3-0 pentru Barca, cu un sut pe jos din afara careului.

Scorul final a fost stabilit de Bojan Krkic, abia intrat pe teren, care a fructificat o pasa venita de la suedezul Zlatan Ibrahimovic.

Barcelona se califica la pas in sferturile Ligii Campionilor, eliminand VFB Stuttgart cu scorul general de 5-1.

Echipe:

FC Barcelona:
Valdes - Dani Alves, Pique, Puyol, Maxwell - Busquets (Ibrahimovici '66), Yaya Toure, Iniesta (Bojan '88) - Messi, Henry (Milito '78), Pedro. Antrenor: Josep Guardiola.

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi (Gebhart '46), Niedermeier, Delpierre, Molinaro - Trasch, Kuzmanovici, Khedira, Hleb - Cacau, Pogrebniak (Marica '70). Antrenor: Christian Gross.

VEZI AICI REZUMATUL

Bordeaux - Olympiakos Pireu 2-1(VIDEO)... Dinamo - Steaua 2-0 VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x