Antena Căutare

BCR Open: Juan Ignacio Chela vs Pablo Andujar, in finala

Finala din acest de la la BCR Open Romania se va desfasura intre Pablo Andujar si Juan Ignacio Chela.


O intalnire echilibrata intre doi foarte buni prieteni. Andujar si Granollers erau unii dintre juniorii promitatori ai Spaniei, cei doi reusind sa se impuna in finala probei de dublu la Roland Garros, la juniori, in 2004.

Cei doi au mers cap la cap in debutul primului set, dar n-au reusit sa se departajeze. S-a ajuns la tie-break, acolo unde Andujar a avut nervii mai tari si s-a impus la 5. Granollers parea ca va face un nou meci nebun. Dupa ce in primele zile ale turneului a intors 3 meciuri de la 0-1 la seturi, ibericul parea ca o va face din nou.

Norocul nu a tinut cu el insa decat in setul secund, pentru ca in decisiv Andujar a parut mai proaspat, in ciuda faptului ca acesta era cel de-al saptelea meci in numai opt zile. Pablo a reusit break-ul, suficient pentru a-si asigura calificarea in prima finala ATP din cariera.

Celalalt finalist, Juan Ignacio Chela, s-a calificat in finala BCR Open Romania dupa ce l-a invins in doua seturi, scor 6-1, 6-3, pe Albert Montagnes, principalul favorit al competitiei bucurestene. Disputa de la Arenele BNR a durat o ora si 21 de minute.

Finala dintre cei doi va avea loc duminica de la ora 15:00 la Arenele BNR din Capitala.

Manchester City - Chelsea 1-0/ Londonezii, la prima infrangere din acest sezon. Vezi rezultatele din etapa 6!... Valeriu Calancea, aur la aruncat si bronz la total la CM de haltere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x