Antena Căutare

Bomba finalului de an în fotbalul românesc: Gică Hagi și Gică Popescu, aproape de a prelua un alt club!

Gică Hagi și Gică Popescu, doi dintre cei mai importanți jucători ai Generației de Aur sunt foarte aproape de o lovitură surpriză în lumea fotbalului. Foști colegi în Turcia, la Galatasaray, cei doi au fost fotografiați azi la Izmir, acolo unde negociază preluarea unui club de tradiţie din Turcia.

Conform presei din Turcia, clubul Karsiyaka SK ar urma să fie preluat de o companie rusească, iar Gică Hagi și Gică Popescu sunt în centrul proiectului. Turcii scriu că omul de afaceri rus Mikhail Prokhorov, cu o avere estimata de Forbes la 9 miliarde de dolari, va cumpăra echipa si o va lăsa pe mâna lui Hagi, ca antrenor, și Gica Popescu, în postul de președinte.

”Hagi și Popescu au venit la Izmir pentru Karsiyaka", scriu CNN Turk şi Haberturk, care vorbesc, luni, despre posibilitatea ca Hagi şi Popescu să se implice în noul proiect de la Kariyaka SK.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentan în al treilea eșalon, Kariyaka SK este o echipă de tradiție din Turcia, cu nu mai puțin de 6 titluri de campioană în palmares. Publicația Hurriyet anunță că Hagi și Popescu se vor alătura echipei începând cu 15 noiembrie.

Transfer de răsunet în fotbalul european! Antoine Griezmann a recunoscut la ce nume uriaș își dorește să evolueze... Vor fi convocați Eric, Camora, Teixeira și Morais la echipa națională a României ? Selecționerul Cosmin Contra a oferit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x