Antena Căutare

Brandan s-a inteles cu Steaua

Fundasul Unirii Urziceni, Pablo Brandan, s-a inteles astazi cu Steaua si va juca in tricoul "ros-albastru" in acest sezon!

Steaua lui Ilie Dumitrescu da lovitura dupa lovitura! Dupa ce a reusit sa ii aduca de la Urziceni pe George Galamaz, Ricardo Gomes, Marius Onofras, Marius Bilasco, Iulian Apostol si Laurentiu Marinescu, acestia au reusit sa ajunga la un acord si cu cel mai bun jucator strain al Ligii 1 in 2009, Pablo Brandan.

Contractul argentinianului va fi inregistrat miine dimineata la LPF, acesta urmind sa aiba drept de joc incepind cu aceasta etapa cind "ros-albastrii" se vor deplasa la Urziceni. Pablo nu va putea evolua insa in Europa League, el jucind deja pentru Unirea in play-off-ul aceleasi competitii.

Brandan a fost integralist in toate partidele Unirii din acest sezon, mai putin in prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor cu Zenit. Acesta are 73 de meciuri in Liga I, toate in tricoul Unirii, unde a marcat de 5 ori. A evoluat in 11 partide in cupele europene, marcind un gol in Liga Campionilor. Fundasul argentinian poate evolua pe trei posturi: fundas stinga, mijlocas stinga si mijlocas la inchidere.


1 gol a marcat Pablo in grupele Ligii, in victoria Unirii cu Rangers, scor 4-1

Helder va juca la FC Timisoara pana la finalul sezonului... Ioan Becali: "Daca se va rata calificarea, trebuie sa plece toata lumea din Federatie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x