Antena Căutare

CA-LI-FI-CA-REEEE! Steaua a eliminat-o la penaltyuri pe Ajax! Sa vina Chelsea!

Seara nebuna, prieteni, seara ros-albastra! Minunea cu Valencia s-a repetat in meciul cu Ajax Amsterdam, iar Steaua a reusit sa se califice in optimi, acolo unde o va intalni pe Chelsea. Bucurestenii au avut 2-0 dupa cele 120 de minute regulamentare si au transat calificarea la loviturile de departajare!

STEAUA BUCURESTI S-A CALIFICAT IN OPTIMILE EUROPA LEAGUE!

Ros-albastrii au reusit sa intoarca rezultatul primei manse si au repetat prestatia extraordinara din meciul cu Valencia. Latovlevici (38) si Vlad Chiriches (76) - cu o executie incredibila - au anulat avantajul obtinut de Ajax in Olanda.

Stelistii au alergat pana la ultimul strop de energie si au impins partida la loviturile de departajare. Parca si gazonul incepea sa semene cu cel din Ghencea. Parca si cei care si-au vandut biletele incepeau sa creada.

Tatarusanu a aparat sutul lui Schone, Rusescu, Nikolici si Filip n-au gresit, iar Moisander a trimis peste poarta si i-a oferit sansa lui Latovlevici sa deschida sampania in loja si nebunia in Piata Universitatii. Fundasul a transformat cu siguranta si Steaua va merge in optimile Europa League.

O va intalni pe Chelsea, calificata in ultimul minut al meciului cu Sparta Praga.

Meci cu grad ridicat de risc pe Arena Nationala. Sunt asteptati aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei olandeze... VIDEO! Milioane de romani fericiti: Steaua nu avea cum sa piarda cu Ajax! "GIGI, iata noul IMN STELIST!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x