Antena Căutare

Cătălin Chirilă, aur la proba de C-500 m la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023! Finala a fost în AntenaPLAY | VIDEO

Cătălin Chirilă este campion mondial la canoe, 500 de metri. Românul a câștigat Finala Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe 2023, care a fost transmisă în AntenaPLAY. Vezi mai jos video cu momenul în care Cătălin Chirilă a obținut victoria!

Colaj cu Cătălin Chirilă Galerie
Cătălin Chirilă a obținut medalia de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023 | Agerpres& Profimedia&AntenaPLAY

Cătălin Chirilă a luptat cu hotărâre în Finala probei de 500 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023! În timpul cursei românul s-a detașat de adversari și a câștigat. Reprezentantul României a obținut aurul, după ce anul trecut a fost medaliat cu argint la proba de 500 m.

Chirilă a cucerit aurul mondial cu timpul 01:45.373.

Germanul Scheibner a fost pentru câteva secunde pe primul loc, la începutul cursei, însă românul Chirilă a recuperat și l-a întrecut, reușind să obțină aurul mondial.

Germanul a obținut argintul cu timpul 01:45.723, iar moldoveanul Serghei Tarnovschi a luat bronzul cu timpul 01:46.746.

„Mă simt foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Iubesc această zonă. Cursa de 1000 de metri rămâne favorita mea. Dar o iubesc şi pe cea de 500 de metri, doar sunt campion mondial acum”, a declarat Cătălin Chirilă, după ce a cucerit aurul la 500 de metri, potrivit as.ro

Campionatele Mondiale de kaiac-canoe – LIVE (antenaplay.ro)

Cătălin Chirilă a obținut medalia de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023

Componența Finalei la care a participat Cătălin Chirilă a fost:

FEJES Daniel din Ungaria, născut în 1999

MINARIK Jiri din Cehia, născut în 2002

SCHEIBNER Conrad din Germania, născut în 1996

TARNOVSCHI Serghei din Moldova, născut în 1997

CHIRILĂ Cătălin din România, născut în 1998

ALTUKHOV Pavlo din Ucraina, născut în 1995

YU Chenwei din China, născut în 2002

YEMELYANOV Sergey din Kazahstan, născut în 1995

SIEIRO Adrian din Spania, născută în 1992

Cătălin Chirilă mai are un hop de trecut. Mâine, românul va concura în Finala probei de 1000 de metri.

Campionul mondial en-titre la caiac individual masculin 1000 m luptă pentru a-și menține titlul și își dorește ceva în plus: doborârea timpului record. Cătălin Chirilă poate fi văzut live și exclusiv în AntenaPLAY, pe 26 august, de la 13:01 (ora României).

Cătălin Chirilă s-a calificat în Finala probei de 1000 m de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023 cu cel mai bun timp din seria sa: 03:45.235.

Înainte de a înncepe competiția de la Duisburg, Cătălin Chirilă a tranmis că se anunță un campionat care merită urmărit.

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii.

Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a spus Cătălin Chirilă, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Cătălin Chirilă luptă pentru aur în Finala CM de kaiac-canoe 2023 la 1000 m. Cursa românului va fi live în AntenaPLAY la... Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, în Finala C2-1000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023. Cursa va fi în Ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x