Antena Căutare

Cătălin Chirilă participă în semifinalele CM de kaiac-canoe 2023, la proba de 500 m

Sportivul român Cătălin Chirilă concurează azi, 25 august, în semifinalele probei de canoe individual masculin 500 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023 care se desfășoară la Duisburg.

Colaj cu Cătălin Chirilă Galerie
Sportivul român Cătălin Chirilă concurează în semifinalele probei de canoe individual masculin 500 de metri. AntenaPLAY transmite live și exclusiv proba românului pe 25 august, de la 12:12 | gettyimages.com & profimedia.com

Cătălin Chirilă participă în semifinale la proba C1 M 500. Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de 500 de metri cu cel mai bun timp și pleacă de pe culoarul 5.

Românul va participa în prima semifinală, iar primii 3 din această grupă merg în Finala A, unde se duce lupta pentru medalie. Sunt 3 semifinale la C1 M 500.

Citește și: Rezultatele românilor după prima zi a calificărilor la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Semifinalele vor fi în AntenaPLAY

Dacă va reuşi calificarea, Cătălin Chirilă va participa tot astăzi în finala probei de 500 m. Finala este programată de la ora 19:08 (ora României) și se va vedea în AntenaPLAY.

Cu cine luptă Cătălin Chirilă în semifinalele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe de pe 25 august 2023

Semifinala în care participă Cătălin Chirilă are următoarea componență:

MOSES, Michael Akpos din Nigeria (născut în 2000)

ALDAIN, Ali Dherar Kadhim din Irak (născut în 1995)

KODINOV, Angel din Bulgaria (născut în 1997)

SCHEIBNER, Conrad din Germania (născut în 1996)

CHIRILA, Catalin din România (născut în 1998)

YEMELYANOV, Sergey ( născut în 1995) din Kazahstan

MANNING, Benjamin din Australia ( născut în 1999)

RODRIGUEZ RAMIREZ, Alejandro din Columbia (născut în 1996)

SALAM, Sunil Singh din India (născut în 1998).

Citește și: Cătălin Chirilă, mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY

Înainte de a înncepe competiția de la Duisburg, Cătălin Chirilă a tranmis că se anunță un campionat care merită urmărit.

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii.

Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a spus Cătălin Chirilă, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Cătălin Chirilă s-a calificat în Finala probei de 1000 m la Campionatele Mondiale de Kaiac-canoe 2023... Cătălin Chirilă s-a calificat în Finala probei de 500 m la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023. Cursa va fi în Ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x