Antena Căutare

Catalin Munteanu: "Arbitrii gresesc mereu impotriva noastra"

Mijlocasul dinamovist Catalin Munteanu a comentat parcursul echipei sale de pana acum, din campionat, spunand ca marele secret al lui Dinamo e forta grupului, un grup format inca din returul sezonului trecut si care nu a suferit prea multe modificari in toata aceasta perioada.

"Cap de Zmeu" se teme insa de greselile de arbitraj. In acest sezon, raportul erorilor in meciurile lui Dinamo este 7 pro - 10 contra.

"Este unul dintre cele mai bune sezoane ale lui Dinamo. Secretul il reprezinta forta grupului. Parerea mea e ca si anul trecut jucam la fel de bine, insa incasam goluri foarte usor si nu aveam constanta in joc. Anul acesta am jucat bine, am legat 4-5 victorii la rand, asta ne-a dat moral mai bun si nu am mai incasat goluri atat de usor", a spus mijlocasul.

Declarat cel mai bun pasator al campionatului in primele 14 etape, Munteanu a comentat si prestatia "fluierasilor", acuzand in principal partidele cu Vaslui si Brasov, partide din care "cainii" au scos un singur punct.

"In acest inceput de campionat, am fost dezavantajati clar de arbitri cu Vaslui si Brasov, chiar si cu Vointa. E presiunea prea mare asupra lor si gresesc foarte mult. Problema e ca mereu gresesc. Daca faza nu e vazuta de central, tusierul trebuie sa ia decizia", a mai spus Munteanu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Hagi: "Pana nu termin ce am inceput la Constanta, nu ma gandesc la Steaua"... Vezi ce mai fac cele mai proaste achizitii ale Stelei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x