Antena Căutare

Cei mai buni caiaciști din țară s-au întrecut într-o competiție dură organizată în județul Neamț

A fost spectacol pe lacul Izvorul Muntelui din judeţul Neamţ. Cei mai buni caiacişti din ţară s-au întrecut într-o competiţie dificilă.

A fost spectacol pe lacul Izvorul Muntelui din judeţul Neamţ. Cei mai buni caiacişti din ţară s-au întrecut într-o competiţie dificilă.

Unii au luat startul la semimaraton, iar cei mai experimentaţi şi-au încercat forţele la maratonul de peste 40 de kilometri.

Cei mai talentaţi sportivi din ţară au luat startul în competiţia ce a început la Barajul Bicaz.
Participanţii la maraton au vâslit peste 40 de kilometri, până în comuna Ceahlău.

Alţii s-au întrecut în proba de semimaraton, de 20 de kilometri. Pentru unii sportivi însă, provocarea a fost prea mare şi au fost nevoiţi să abandoneze cursa.

Primul echipaj care a trecut linia de sosire a fost compus dintr-un bunic şi nepoţelul său. Indiferent de punctaj, concurenţii au simţit adrenalină din plin.

Aventura nu s-a terminat. Astăzi au loc probele de sprint şi de eskimo rolling, în care concurrenţii se învârtesc cu caiacele pe apă.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Real Madrid scrie istorie. A cucerit Liga Campionilor pentru a douăsprezecea oară!... Campania Observator, 100 de zile de vară, continuă cu o competiție de anduranţă ecvestră organizată în comuna Sălcioara ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x