CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Cele mai bune echipe ale Ligii 1, dar două echipe sub nivelul Europa League, CFR Cluj și FCSB, își dau întâlnire duminică, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport sau Telekom Sport

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Cele mai bune echipe ale Ligii 1, dar două echipe sub nivelul Europa League, CFR Cluj și FCSB, își dau întâlnire duminică, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR Cluj - FCSB este live video online de la ora 21:00.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Din motive pur românești, duelul dintre campioană și vicecampioană a fost ”interzis” în perioada cupelor europene, una extrem de scurtă și de rușinoasă pentru echipele românești. Acum, CFR Cluj și FCSB, ieșite pe ușa din dos a cupelor europene, au tot timpul din lume, loturile și ambițiile pentru a arăta că știu fotbal.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Istoria duelurilor directe dintre cele două echipe, care s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut, nu prea ține cu fanii fotbalului. În sezonul regulat, apoi în playoff, am avut: 1-1, 1-1, 1-1 și, incredibil, dar adevărat, din nou 1-1. În toate aceste meciuri, echipa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0. De fiecare dată, elevii începătorului Nicolae Dică au revenit pe tabelă. Uneori meritat, alteori mai puțin, uneori în ultimele secunde, alteori ceva mai devreme.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. La fel ca în sezonul trecut, cei doi granzi ai Ligii 1 ocupă primele două locuri. Acum, ordinea e inversată, CFR e pe locul secund, iar vizitatorii ocupă locul 1. Niciuna dintre echipe nu pare a-și merita pe deplin poziția. CFR Cluj vine după un 0-0 cu aromă de 0-3 la Mediaș și un 1-2 cu Viitorul, iar FCSB după un 2-2 chinuit cu FC Botoșani.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Deși CFR e o rivală bogată, care bagă bani importanți în transferuri și în banca tehnică, echipa din Gruia nu se prea descurcă acasă că FCSB/Steaua. Din 2007 până în 2018, adică în 11 ani, feroviarii au un singur succes în meciurile cu bucureștenii lui Gigi Becali. A fost un 2-0 în 2015. În rest, am avut 4 victorii FCSB și 9 remize. Scorul de ”1-1” e predestinat acestor dueluri. L-am avut pe tabelă de 5 ori în ultimele 8 meciuri.

Cotă 6,00 primește încă un ”1-1” în CFR - FCSB

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. Meciul de duminică poate duce la schimbarea liderului Ligii 1. Dacă învinge, CFR trece pe locul 1, cu 1 punct peste FCSB. În ultimele ore, la case de pariuri se observă o tendință în a miza pe gazde. De la 2.75, cota CFR-ului a ajuns la 2,45 și continuă să scadă. FCSB primește 3,20, iar remiza e văzută cu 2,88.

CFR Cluj - FCSB LIVE VIDEO. În condițiile în care FCSB se prezintă la acest meci fără 30% din echipă, adică fără Mihai Pintilii, e greu de anticipat o victoria stelistă, fapt pentru care mizăm pe 1x - cotă 1,45!

Ultimele știri