Căutare Live

Clubul Burnley a anunţat că antrenorul secund Ian Woan este infectat cu Covid-19. Şi un jucător de la Watford este infectat

Clubul Burnley a anunţat că antrenorul secund Ian Woan este infectat cu Covid-19, fiind una dintre cele şase persoane testate pozitiv în Premier League.

"Conform protocolului strict al Premier League, Ian va avea o perioadă de izolare de şapte zile, urmând să fie testat din nou săptămâna viitoare", a anunţat Burnley, precizând că Woan era "asimptomatic şi se simte bine".

De asemenea, un jucător de la Watford şi doi membri ai stafului sunt infectaţi cu Covid-19.

Premier League a anunţat că în urma testelor făcute duminică şi luni s-a descoperit că şase persoane de la trei cluburi au coronavirus.

Au fost testaţi 748 de jucători şi de membri ai stafurilor. “Dintre aceştia, şase de la trei cluburi au fost testaţi pozitiv”, se arată pe site-ul Premier League.

Jucătorii sau membrii stafurilor care au fost testaţi pozitiv se vor autoizola timp de şapte zile, adaugă Premier League.

Liga nu a precizat numele cluburilor şi ale persoanelor testate pozitiv

Sursa : news.ro

All-Star Game din MLS, meci prevăzut la 29 iulie, a fost anulat... Thomas Bach spune că JO de la Tokyo vor fi anulate dacă nu se vor desfăşura în 2021...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x